Tisztelt Vendégeink!


Foglalás menete:

 

Telefonos foglalás:

Hétfő-Péntek: 08:00-15:00

56/426-539 számonSzemélyes foglalás:

Hétfő-Péntek: 08:00-15:00 között a Keror KFT irodájában.

Ezen kívüli időpontokban a pályán kihelyezett listára felírható.-A foglalt időpontot előtte való nap 15:00-ig lehet lemondani, hétköznap. (A hétvégit Péntekig.)

-Viszontagságos idő miatt a foglalt időpontot át lehet kérni másik alkalomra, illetve következmény nélkül törlődik. (Jelezzék, ha nem tudták használni a pályát a kiírt időpontban.)

-Aznap lemondott pályák esetén kérjük lehetőleg még reggel jelezzék, ha nem tudnak jönni. Így az időpont felszabadulhat másnak. Ennek elmulasztása jelenleg még nem jár anyagi veszteséggel, de kérem egymás miatt időben adjuk át a láthatóan ki nem használt foglalásokat!!

Általános szabályzat:

-Pályát értelemszerűen húzzuk le játék után.

-A pálya tetszés szerint fellocsolható játék előtt. (Ha nincsenek rajta, értelemszerűen játékidő előtt is.. illetve ha nincsenek utánunk, akkor rá lehet játszani az időt. A locsolt pálya mindenki érdeke.)

-Ettünk, ittunk, valamit kicsomagoltunk a pályán, ne hagyjuk ott.

-A pályák egymástól részleges takarásban vannak. Közterülettől teljes takarásban. A dresszkód így a protokolláris etikettől eltérhet. A napfény az egészség szerves része.


Legyünk türelmesek egymáshoz. Bármilyen problémájuk merülne fel a pályákkal, időpontokkal, foglalásokkal kapcsolatosan, kérem felém jelezzék, keresünk megoldást. 


Üdvözlettel, és kellemes időtöltést kívánva:


Kertész Ádám